Niin kuin otsikossa jo lukeekin, mihin tämä aika oikein katoaa?

Tuntuu että aika menee todella vauhdikasta kyytiä, hetki sitten saatiin vielä nauttia ihanan lämpöisistä kesäpäivistä ja nyt on jo niin kolean tuntuinen syksy.

Edellisessä postauksessa kirjoitinkin jo, että harrastamme koko perheenvoimin geokätköilyä. Olen kyllä täysin tykästynyt tuohon harrastukseen ja sen parissa pääsee myös aivan ihaniin, uusiin ja jänniin paikkoihin. =) Siinä samalla saa hyvin liikuntaa.

Maisemat ovat kiehtoneet minua aina ja päätinkin sitten laittaa tänne muutamia maisema kuvia, mutta tietysti myös blogin varsinaisesta osasta Nelli!

Nelli tuntuu myös nauttivan luonnossa kulkemisesta ja ties vaikka kätköilystäkin.

Suomen luonto on kyllä kaunista ja minä tykkään todella paljon varsinkin järvimaisemista!

Toki myös laavuilu silloin tällöin on mukavaa puuhaa. Tämä laavu oli aivan upea, harmikseni vain jotkut ilkeät töhertelijät olivat tätäkin laavun-kotaa sotkenneet tylsänpäiväisillä kuvillaan!

Saaren kielekkeellä käytiin myös pitämässä pientä taukoa. Nelli tietysti odotti, että herkut olisi matkassa joita olisi voinut grillailla tuossa pienessä kyhätyssä ns.grillipaikassa.

Kaislikossa suhisee...

Luonnon tekemä taideteos, vai mikälie luonnon oikku!

Hengähdys tauko. Nelli oli aivan täpinöissään koko luonto reissun jälkeen. Kävi Nelli myös uimassa, vaikka se ei ollut tarkoitus, poikamme sattui heittämään kepin järveen ja tietty Nelli pinkoi perässä, eikä kuunnellut komentoja ollenkaan. Nelli kun rakastaa uimista!

 

Oikein mukavaa syksyä kaikille, koitan taas päivittää blogia parhaani mukaan!