Meillä ollaan harrastettu geokätköilyä jo jonkun aikaa. Mikäs sen mukavempaa puuhaa, kuin kulkea luonnon helmassa ja etsiskellä kätköjä.

Nelli on myös aina innoissaan lähdössä mukaan jokaisella reissulle. Neiti on edelleen todella reipas ja tykkää kävellä pitkiäkin lenkkejä, vaikka ikää rupeaa kohta olemaan jo 10vuotta, mutta se ei tuota koiraa hidasta ollenkaan.

Kaikista mukavinta tässä kätköilyssä on se, kun saa tutustua uusiin pakkoihin, nähtävyyksiin ja se itse kätkön löytäminen. Ja tietty se että tämä harrastus sopii koko perheelle, melkein vauvasta-vaariin!

Kätköilyssä saa "kaivautua" vaikka minkälaisiin paikkoihin.

Nellillä on meno päällä, paikoilleen ei saisi jäädä ollenkaan ja jos jää paikoilleen edes hetkeksi, rupeaa tämä neiti haukkumaan!

Luonnon maisemat ovat kauniita ja jollaintavalla niin ihania. Nelli on etsimässä kalliolla omaa kätköään!

Tässä yksi maisema kuva!

Voiko olla ihanampaa kuin ihailla kauniita maisemia ja vielä semmoisia maisemia mitä ei ole vielä ennen nähnytkään.

Järvimaisemat on kyllä monesti aivan mahtavan upeita, luolat ovat myös hauskoja, joskus vain tosin aika ahtaita paikkoja.

Nelli ei kyllä aivan kaikkiin paikkoihin suostu tulemaan, vaikka välillä huomaa että mieli tekisi kumminkin. Monesti saa kehua, rohkaista neitiä tulemaan ja voi sitä riemua, kun tehtävä on suoritettu!

Kannattaa ihmeessä lukaista GEOKÄTKÖILYSTÄ jos jotakin rupesi kiinnostamaan!