Uudenvuoden aatto oli Nellille todellinen kauhujen yö.

Kaiken maailman pauke, jyske, rätinä, vinkuna ja välähtelyt, saivat Nellin tärisemään, vapisemaan ja läähättämään aivan älyttömästi. Nelli on ollut aina todella arka paukkeelle, ei pienemmille, mutta näille uudenvuoden raketeille kylläkin.

Ulkooilu oli todella hankalaa neidin kanssa, pääsimme ulkoovesta ulos, niin jo neiti olisi halunnut takaisin kiireen vilkkaan sisälle. Yritin sitten siinä kehottaa Nelliä käymään pissillä, niin sitten pääsee takaisin sisälle. Hetki oltiin kadulla ja koko ajan neiti veti täysillä vain rapunovea kohti. Päästiin sitten meidän rapunoven ohitse, niin tottakai neiti sitten olisi halunnut sisälle seuraavasta ovesta. Sain houkuteltua Nellin talon päätyyn ja että se tekisi pissit. Homma kun oli hoidettu, niin ei muuta kuin vaihdilla takaisin sisälle.

Itse emme ostaneet Nellin vuoksi yhtään ilotulitetta ja ihan muutenkin se on mielestäni turhaa. Käymme aina lasten kanssa katsomassa lapsille oman järjestetyn ilotulituksen ja se kyllä riittää meille, kaikkien muiden rakettien ohessa.

Nelli osasi vielä ottaa uudenvuoden aaton aamupäivästä rennosti. Vaikka hieman on katse jännittynyt, muutamista jo kuuluneista paukkeista.