Olen jotenkin ollut saamaton Nellin blogin suhteen. Ei jokseenkaan ole kerrotavaa, kun eipä meidän neidin elämässä suuria tapahdu.

Lenkkeilty ollaan joka päivä ja viikonloppuisin yleinsä käydään kunnon pitkällä metsälenkillä. Siellä Nelli saa juoksennella ja touhuta mielensä mukaan. Minusta kun koiran pitää toteuttaa itseään vapaana, eikä vain aina olla hihnan päässä.

Nelli on voinut hyvin, eikä ole ollut mitään vaivoja. En tiedä onko Nelliin iskenyt joku ahmatti, mutta aina kun tilaisuus vaan sallii, niin se koittaa pojilta varastaa syötävät ja nappaa jopa kädestä. Kuuluuko tämä sitten vanhenemiseen, kun ei Nelli aina ole ollut kova viemään toisten eväitä, vai onko se vain huomannut, että pojilta saa niin helposti napattua.

Nelli on edelleen sisällä todella rauhallinen ja mieluusti nukkuu sohvalla tai tietokonepöydän alla.

Ulkona onkin aina aivan eri meininki. Neiti on innoissaan, vetää hihnassa ja haukahtelee. Olen myös välillä saanut neidin pitämään kuononsa kiinni, kun muita koiria tulee vastaan. Mutta tämä ei onnistu jos olemme koko perhe lenkillä. Pitää vain muistaa aina kehua neitiä, kun ei hauku muille koirilla.

Mutta ei täällä sen kummempaa ole tapahtunut.